Retourbeleid

Bedenktijd/Retour/Omruilen

Bedenktijd:
We begrijpen dat een product soms niet aan uw verwachtingen voldoet. U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Retourbeleid:
Na annulering heeft u nog 14 dagen om uw product te retourneren. Na een succesvolle retourzending wordt het volledige bestelbedrag aan u gecrediteerd. Retourneringen en omruilingen zijn volledig kosteloos. Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, retourneer dan het product met alle meegeleverde accessoires en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking. Om dit proces te starten, neem contact met ons op via info@nezrsafety.nl of vul het onderstaande formulier in. Wij verwerken uw terugbetaling binnen 14 dagen na registratie van uw retour, op voorwaarde dat het product in goede orde is teruggestuurd.

Dit retourbeleid geldt voor de volgende landen: Nederland en België.

Staat van het Product:
Let op, als het product beschadigd is of als de verpakking meer beschadigd is dan nodig om het product te proberen, kunnen wij deze waardevermindering aan u doorberekenen. Ga zorgvuldig om met het product en zorg dat het goed verpakt is bij retournering.

Retourproces

Omruilbeleid:
Wilt u een product omruilen? Geen probleem! Omruilen is kosteloos. Neem voor assistentie contact met ons op via info@nezrsafety.nl of vul het onderstaande formulier in.

Verzoek tot Retourneren of Omruilen

Start Uw Retour/Omruiling:
Als u een artikel wilt retourneren of omruilen, klik dan op de onderstaande knop om verder te gaan:

Retour/Omruiling Aanvragen