Terugbetalingsbeleid

RETOUR

Na ontvangst van uw bestelling, indien het product niet is gebruikt en beschadigd is, kunt u het binnen 14 dagen gratis met een door ons verstrekt PostNL verzendlabel naar ons retourneren zonder opgaaf van reden. Neem alstublieft contact met ons op via uw e-mailadres of ordernummer via een van de communicatiekanalen op de Contactpagina om een terugbetaling aan te vragen.

Om een retourzending te starten, kunt u ook direct contact met ons opnemen
op info@nezrsafety.nl

Nadat we uw retouraanvraag hebben ontvangen, zullen we u de stappen verschaffen die nodig zijn voor de retourzending, we zullen u een PostNL verzendlabel toesturen. Nadat we uw retour hebben ontvangen, zullen we het volledige bedrag aan u terugbetalen.

Alle retourzendingen dienen te worden verzonden naar ons adres:
Koningsbeltweg 33K, 1329AB Almere Nederland.


RUIL

Bij Nezr Safety willen we dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Als u om welke reden dan ook uw product moet ruilen, hebben we een probleemloos ruilbeleid.

Als u niet tevreden bent met de maat of het artikel, kunt u uw artikel binnen 14 dagen na ontvangst gratis ruilen.

Wij zullen u voorzien van een gratis verzendlabel van PostNL om het artikel naar ons terug te sturen. We zullen uw ruil verwerken zodra we het artikel ontvangen.

Om in aanmerking te komen voor een ruil, moet uw artikel ongebruikt zijn, in dezelfde staat als waarin u het heeft ontvangen, en in de originele verpakking.

Om een ruil te starten, neem contact op met ons klantenserviceteam op info@nezrsafety.nl. Zij zullen u begeleiden door het proces.

VERLOREN PAKKETTEN

Wij zijn verantwoordelijk als het pakket dat u retourneert verloren gaat in het transport voordat het bij ons aankomt.

RETOURKOSTEN

Wij bieden een gratis verzendlabel aan en de retourkosten worden door ons gedekt.

TERUGBETALING

Wij zullen het volledige bedrag binnen 24 uur aan u terugbetalen nadat we uw retour hebben ontvangen. Nadat uw retour is verwerkt, ontvangt u automatisch een e-mail waarin staat dat uw retour is verwerkt. Uw terugbetaling kan enige tijd in beslag nemen om naar uw rekening over te worden gemaakt, afhankelijk van uw bank of betaalprovider. Aangezien we het SSL-certificaat op onze website gebruiken, dat een hoogwaardig beveiligingssysteem voor betalingen is, kunnen we geen terugbetaling doen naar een andere kaart of rekening dan uw betaalmethode.

FRAUDEBETALING

We maken gebruik van geavanceerde beveiligingssystemen zoals SSL-certificaten en fraudebetalingsanalyse op onze website. Als ons systeem een frauduleuze betaling detecteert, wordt uw bestelling automatisch geannuleerd en wordt het volledige bedrag aan u terugbetaald.

Neem contact met ons op voor eventuele vragen:

info@nezrsafety.nl