top of page
Levering

Alle bestellingen voor 15.00 uur worden de volgende werkdag bezorgd!

*Bestellingen in het weekend worden op dinsdag bezorgd.

Bedenktijd/retour/omruilen

Bedenktijd

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@nezrsafety.nl of het formulier hieronder invullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retour

  • U heeft 30 dagen de tijd om de retour te melden.

  • Na deze melding heeft u nog eens 30 dagen om het daadwerkelijk te retourneren.

 

Product omruilen?

Wilt u uw product omruilen? Dat is helemaal geen probleem en kosteloos. U kunt hiervoor contact opnemen met info@nezrsafety.nl of het formulier hieronder invullen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Wilt u retourneren of omruilen, klik dan op het volgende knop:

 

Werktijden:

Maandag-Vrijdag 09:00 tot 17:00 uur

Zaterdag 12:00 tot 17:00 uur

team Nezr Safety

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
- Ideal
- Klarna
- Creditcards/debetkaarten

- PayPal

- Apple Pay

bottom of page